Cabinet Individual de Psihologie Steliana Rizeanu

Cabinet Individual de Psihologie Steliana Rizeanu – Servicii psihologice: psihoterapie individuală și de cuplu, consiliere pentru dependența de jocuri de noroc, consiliere psihologică pentru copil și familie, terapia tulburărilor de natură sexuală, dezvoltare personală, logopedie, evaluare și testare psihologică, tehnici de relaxare, homeopatie, gemoterapie, remedii florale Bach, cursuri de formare acreditate de Colegiul Psihologilor, workshop-uri

2 comentarii

Cabinet Individual de Psihologie Steliana Rizeanu

Profesor universitar doctor, decan al Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion din București, președintele Comisiei de Cercetare Științifică a Senatului Universității Hyperion.
Psiholog clinician principal, formator – supervizor în psihologie clinică în cadrul Clinicii Aquamarin din București.
Psihoterapeut principal și formator în psihoterapie cognitiv-comportamentală în cadrul Asociației de Psihofarmacoterapie și Științe Cognitive.
Coordonator al programului “Joc responsabil” din România, prin care se oferă consiliere psihologică persoanelor dependente de jocuri de noroc.

Servicii psihologice: psihoterapie individuală și de cuplu, consiliere pentru dependența de jocuri de noroc, consiliere psihologică pentru copil și familie, terapia tulburărilor de natură sexuală, dezvoltare personală, logopedie, evaluare și testare psihologică, tehnici de relaxare, homeopatie, gemoterapie, remedii florale Bach, cursuri de formare acreditate de Colegiul Psihologilor, workshop-uri.

Publicații:
Autoare a cărților: Pathological gambling in Romania; Dependența de jocuri de noroc. Ghid de ajutor pentru jucătorii patologici de noroc și familiile acestora; Psihoterapia jocului de șansă patologic (recomandate pe site-ul Asociației Europene pentru Studiul Gamblingului); Psihodiagnoză și evaluarea clinică a copilului și adolescentului; Introducere în psihoterapie; Psihoterapie și consiliere – studii de caz; Evaluare clinică și psihoterapie și a numeroase articole publicate în reviste ISI, BDI, indexate în baze de date internaționale cu Peer Review și comitet editorial internațional.

Detalii suplimentare: www.aquamarin.ro/

Municipiul: București

Adresa: Bd. Decebal, nr. 6, bloc S10, scara 1, etaj 1, ap. 3, sector 3

Telefon: 0724/222.522, 0745/633.474

E-mail: contact@aquamarin.ro

 

2 comentarii la „Cabinet Individual de Psihologie Steliana Rizeanu”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.